Stationshuiskamer Bilthoven

Interieur

De Stationshuiskamer in Bilthoven is de 7e (lokale) Stationshuiskamer, en een hele bijzondere! Naast alle functies en voorzieningen die ook in alle andere Stationshuiskamers zijn te vinden, heeft bij het ontwerp een groot duurzaamheidaspect meegespeeld.

Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van circulaire en/of gerecyclede materialen. Zo zijn alle baliemeubels, leestafel en modulaire kasten ontworpen van een circulair materiaal dat oude melkpakken als grondstof heeft. Omdat er alleen natuurlijke materialen zijn gebruikt, kan het materiaal aan het einde van de levensduur van de meubels weer worden gedemonteerd, en dienen als nieuwe grondstof.

Er is alleen LED-verlichting gebruikt, de plafondplaten zijn van gercycled materiaal en alle zitmeubels komen van kringloopwinkels.

 

terug
Stationshuiskamer Bilthoven Image Stationshuiskamer Bilthoven Image Stationshuiskamer Bilthoven Image Stationshuiskamer Bilthoven Image Stationshuiskamer Bilthoven Image

Contact




RGtects
Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)6 29072173

E-mail:
info@rgtects.com

KvK: 50576410
BTW: NL187977082B01
Bank: NL22 RABO 0168469162

© RGtects