Stationshuiskamers geopend

Interieur

Er zijn twee nieuwe Stationshuiskamers geopend. De huiskamers in Baarn en Hoogeveen bieden meerdere functies onder een dak. De reiziger kan terecht voor een snelle snack en een vers belegd broodje, maar ook is er reisinformatie, een boekenpunt en zitgelegenheid met wifi. Bovendien zijn er zowel food als non-food producten van lokale ondernemers te koop. Er zal steeds worden gezocht naar nieuwesamenwerkingen met lokale bedrijven.

Het ontwerp bestaat uit twee gedeeltes. Een vast deel met daarin alle benodigde (basis-) apparatuur en een modulair deel. Het ontwerp is zo gemaakt dat de modules makkelijk zijn aan te passen naar aanleiding van het beschikbare casco en het gewenste assortiment. De combinatie van multiplex, zwart geborsteld staal en de groene accentkleur zorgt voor een frisse, huislijke en herkenbare uitstraling.

Op beide locaties is zo goed mogelijk uit gegaan van de kwaliteiten van het bestaande casco. Zo is in Baarn een deel van het plafond opengewerkt zodat de bestaande kolom en het originele plafond iets laten zien van de rijke historie van dit gebouw.

terug
Stationshuiskamers geopend Image Stationshuiskamers geopend Image Stationshuiskamers geopend Image Stationshuiskamers geopend Image
Stationshuiskamers geopend Image Stationshuiskamers geopend Image Stationshuiskamers geopend Image

Contact
RGtects
Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)6 29072173

E-mail:
info@rgtects.com

KvK: 50576410
BTW: NL187977082B01
Bank: NL22 RABO 0168469162

© RGtects