Stationshuiskamers

Interieur

Er zijn twee nieuwe Stationshuiskamers geopend. De huiskamers in Zevenaar en Meppel bieden meerdere functies onder een dak. De reiziger kan terecht voor een snelle snack en een vers belegd broodje, maar ook is er reisinformatie, een boekenpunt en zitgelegenheid met wifi. Bovendien zijn er zowel food als non-food producten van lokale ondernemers te koop. Er zal steeds worden gezocht naar nieuwesamenwerkingen met lokale bedrijven.

Het ontwerp bestaat uit twee gedeeltes. Een vast deel met daarin alle benodigde (basis-) apparatuur en een modulair deel. Het ontwerp is zo gemaakt dat demodules makkelijk zijn aan te passen naar aanleiding van het beschikbare casco en het gewenste assortiment. De combinatie van multiplex, zwart geborsteld staal en een accentkleur zorgt voor een frisse, huislijke en herkenbare uitstraling.

Uit veiligheidsoverwegingen zal het basisdeel altijd tegen een vaste wand geplaatst worden met een goed overzicht over de winkel. Het modulaire deelwordt altijd los in de ruimte geplaatst, hierdoor is men minder afhankelijk van de vorm van het casco. Zodoende kunnen ook minder voor de hand liggende casco's geschikt worden gemaakt voor dit winkelconcept.

terug
Stationshuiskamers Image Stationshuiskamers Image Stationshuiskamers Image Stationshuiskamers Image Stationshuiskamers Image Stationshuiskamers Image Stationshuiskamers Image Stationshuiskamers Image Stationshuiskamers Image Stationshuiskamers Image

Contact
RGtects
Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)6 29072173

E-mail:
info@rgtects.com

KvK: 50576410
BTW: NL187977082B01
Bank: NL22 RABO 0168469162

© RGtects