5=1

Interieur

De opdrachtgevers wilden een nieuw meubel voor in hun woonkamer. Ze konden echter moeilijk kiezen tussen één groot meubel en een aantal kleinere meubels. Bovendien wilden ze eens in de zoveel tijd kunnen wisselen met hun inrichting.

Met dit wensenpakket is RGtects aan de slag gegaan en uiteindelijk is er iets ontworpen waardoor kiezen niet meer hoeft. Dit ontwerp bestaat uit vijf losse meubels die op verschillende manieren samengevoegd kunnen worden tot één groter meubel. Er zijn meer dan twintig verschillende combinaties mogelijk; van ingetogen en estetisch tot afwisselend en praktisch. Op deze manier hebben ze beide wensen vervuld gekregen.

Alle meubels kunnen afzonderlijk en in setjes gebruikt worden als (bijzet-)tafel en/of opbergmeubel. Er zijn maar twee materialen gebruikt, waarbij de delen die afwijken van de standaardvorm steeds een afwijkend materiaal hebben gekregen. De meubels bestaan uit twee hoogtes, waarbij het bovenste deel van de twee hoogste meubelstukken ook van het afwijkende materiaal zijn gemaakt. Hierdoor ontstaat er één doorlopende horizontale lijn indien de afzonderlijke delen worden samengevoegd. 

De meubels zijn gefabriceerd. Naar volle tevredenheid staan de meubels bij de opdrachtgever thuis. Hiernaast een impressie van het eindresultaat. Doordat de serie uit vijf schakelbare elementen bestaat kan er vrij gevarieerd worden met uiteenlopende composities. Alles tussen vijf losse tafeltjes en één aangeschakeld meubelstuk is mogelijk. 

Mocht u ook interesse in de meubels hebben, neem dan gerust contact met RGtects op via info@RGtects.com.

terug
5=1 Image 5=1 Image 5=1 Image 5=1 Image 5=1 Image 5=1 Image
5=1 Image 5=1 Image 5=1 Image 5=1 Image 5=1 Image

Contact
RGtects
Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)6 29072173

E-mail:
info@rgtects.com

KvK: 50576410
BTW: NL187977082B01
Bank: NL22 RABO 0168469162

© RGtects