PLAXIS

Interieur

Opdracht: RGtects is gevraagd om in samenwerking met Topos Architecten het ontwerp van het nieuwe kantoor van Plaxis (gespecialiseerd in geotechnische software) te ontwerpen. Naast architect was RGtects ook verantwoordelijk projectleider.

Concept: Het langwerpige kantoor is verdeeld in drie zones. Een Noord-, midden- en zuidzone. De noordzone is ingedeeld met vaste werkplekken, de middenzone doet dienst als servicezone en de zuidzone is ingericht met flexplekken. De twee stroken langs de gevels zijn transparant uitgevoert waardoor de ruimtelijkheid vergroot wordt. Op de glazen panelen zijn referenties naar de hoofdthema's (o.a. een doorsnede van grondlagen) van het bedrijf terug te vinden, evenals de representatieve kleuren van het bedrijf.

Devloerbedekking is haaks op de lengterichting van het pand, in stroken van verschillende kleuren en breedtes gelegd. De stroken lopen visueel over alle zones door. Ook dit komt de ruimtelijkheid ten goede. De fris en gedurft ontworpen balie en meubels zorgen voor een helder, uitdagend en toegespitst interieur en een fijne werkomgeving.

Status: Het project is naar volle tevredenheid, binnen het budget uitgevoerd en voltooid.

 

terug
PLAXIS Image PLAXIS Image PLAXIS Image PLAXIS Image PLAXIS Image
PLAXIS Image PLAXIS Image PLAXIS Image PLAXIS Image PLAXIS Image

Contact
RGtects
Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)6 29072173

E-mail:
info@rgtects.com

KvK: 50576410
BTW: NL187977082B01
Bank: NL22 RABO 0168469162

© RGtects