Meer RGtects

Wie

RGtects is in 2010 opgericht (door Ruud Groot). Inmiddels is het bureau uitgegroeid tot een ambitieus en betrokken bureau met een grote verscheidenheid aan opdrachten. We zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Benieuwd hoe uw droomhuis er uit kan zien? Een kavel op het oog, of al gekocht, en geïnteresseerd naar de architectonische mogelijkheden? Onder het kopje Zelfbouw/(C)PO staan kort en helder de ontwerpstappen beschreven. Tijdens een persoonlijke afspraak laten we graag de vele mogelijkheden zien. Door middel van vaste samenwerkingen met adviseurs en collega`s is RGtects in staat om het gehele proces in goede banen te leiden. Neem gerust contact met ons op via:

info@RGtects.com

Wat

RGtects is sterk in het vertalen van wensen en eisen naar ruimtelijke en duurzame ontwerpen en concepten. Het concept wordt tijdens het ontwerpproces als leidraad gebruikt, maar mag niet ten koste gaan van de functionaliteit. Onze ontwerpen en creaties kenmerken zich door het gebruik van een beperkt aantal materialen binnen één ontwerp. De gebruikte materialen zijn puur en staan van oorsprong dicht bij de natuur. Tegelijkertijd worden ook de nieuwste (duurzame) technieken en materiaalontwikkelingen op de voet gevolgd. Door contrasten op te zoeken en goed op elkaar af te stemmen kunnen ogenschijnlijke tegenstellingen elkaar juist versterken. Bij het ontwerpen gaan we uit van helderheid en ruimtelijkheid. Compositiezichtlijnenmaterialisatielicht en context zijn hierbij belangrijke thema`s. Hoe dit bereikt wordt is sterk afhankelijk van de specifieke eigenschappen van het project.

Waarom

Iedereen kan praten, maar niet iedereen kan iets vertellen. Zo is het ook met architectuur. Oog voor detail en aandacht voor de ruimte zorgt voor een aangename leefomgeving, zowel voor het individu als voor de omgeving. RGtects is er voor mensen die precies weten wat ze willen en voor iedereen die dat niet weet. Via een dialoog zetten we ons samen in om alle persoonlijke eisen en wensen om te zetten in een kwalitatiefduurzaam en ruimtelijk ontwerp met een hoge belevingswaarde.

Waar

RGtects is gevestigd in de Tuin van Bret. Dit is een nieuw stukje Amsterdam tussen de sporen van station Sloterdijk waar creativiteit, duurzaamheid, innovatie en cultuur samenkomen. De Tuin is circulair, innovatief en continu in ontwikkeling. Een maximale impuls voor en door ondernemers, met een minimale footprint. Binnen dit bijzondere gebied zitten wij in de zogenaamde Kerk van Bret op de begane grond. Ons kantoor bestaat uit gebruikte zeecontainers en is zowel per trein (<5 min. lopen) als per auto perfect bereikbaar. Kom gerust een keer langs om ons kantoor met eigen ogen te bekijken. We hebben een eigen vergaderruimte en lekkere koffie!

Ons adres: RGtects, Kastrupstraat 11d, 1043 CR, Amsterdam BTW-ID: NL002098173B88

Contact
RGtects
Amsterdam

Telefoon:
+31 (0)6 29072173

E-mail:
info@rgtects.com

KvK: 50576410
BTW: NL187977082B01
Bank: NL22 RABO 0168469162

© RGtects